Avonddroom-b_b
Wandelen in de prachtige omgeving
van het heuvelland

De omgeving

Bed & Breakfast Droom ligt aan de rand van Vijlen, vlakbij het Vijlenerbos. Wij zijn ook lid van www.bergdorpje.nl. Samen zorgen wij er voor dat u kunt onthaasten in de prachtige natuur van Vijlen en haar omgeving.

Vijlen

Vijlen is een gezellig, levendig bergdorpje met maar liefst 8 café-restaurants, een bakker, een buurtsuper en een wijngaard. (Sint Martinus). 

Vijlen ligt vlakbij Vaals en het Drielandenpunt, (ca. 5 km),  Valkenburg met zijn grotten, (ca. 13 km), en Maastricht (ca. 20 km). Aken in Duitsland is maar 9 km.


sticks_droom-b_b

Ideaal wandelgebied

Het is het ideale wandelgebied! Er zijn vele wandelroutes in de directe omgeving, zoals de Vijlenerberg Kroegjesroutes, vertrekkend vanaf verschillende locaties. Wij vertellen er graag meer over.

U kunt via wandelgidszuidlimburg.com alvast routes bekijken.

Ook om te fietsen is het gebied erg in trek bij de liefhebbers. Huurfietsen kunnen we voor u reserveren (ook elektrische fietsen en mountainbikes). Ze worden aan huis bezorgd en afgehaald.

Wij hebben verschillende uitgeprinte routes voor u klaarliggen.

Plan uw route met Fietsroutenetwerk

www.wielertochten-vijlen.nl

De mooiste begeleide wielertochten door Zuid-Limburg, Ardennen en de Eifel rijdt u dan samen met gidsen. Het zijn wielertochten met een recreatief karakter. De gidsen zorgen voor een zoveel mogelijk auto luwe route. 

Toerisme & evenementen

Voor een actueel overzicht van evenementen en activiteiten in en rondom Vijlen kijk je op de website Bergdorpje.nl

Kijk voor een actueel overzicht van evenementen en activiteiten in Zuid-Limburg op de website van Visit Zuid-Limburg