De Water Kamer

De water kamer is gelegen op de begane grond (bij het kantoor) en heeft een mooi uitzicht over de heuvels. Deze kamer is van alle gemakken voorzien; tv, eigen luxe douche, wastafel en toilet, boxspring, koffiezetapparaat, koelkast, waterkoker en gratis Wifi. Daarnaast is er een ruime zithoek waar u tot rust kunt komen na een wandeling, fietstocht of andere activiteit. De comfortabele bank kunt u uitklappen zodat er eventueel een derde persoon kan blijven slapen. Neem daarnaast gerust uw trouwe viervoeter(s) mee want op deze kamer zijn honden toegestaan.

watersmall1
watersmall2
watersmall2

Activiteiten Zuid-Limburg

In het pittoreske Vijlen kunt u genieten van verschillende activiteiten. Vijlen is een levendig bergdorpje in Limburg met een tiental café’s en restaurants, een bakker, een buurtsuper en een heuse wijngaard. Tip! Neem eens een goed glas van onze eigen gemaakte ”bergdorpje wijn”. Vijlen ligt daarnaast vlakbij Vaals en het Drielandenpunt (ca. 5km), Valkenburg met zijn grotten (ca. 13 km), en Maastricht (ca. 20km). Aken in Duitsland is maar 9 km.

pad droom-b_b

Wandelen in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is het ideale wandelgebied! Er zijn vele wandelroutes in de directe omgeving van bergdorpje Vijlen. Denk bijvoorbeeld aan de Vijlenerberg Kroegjesroutes, vertrekkend vanaf verschillende locaties. Wij hebben diverse routes uitgeprint. Na de wandeling kunt u ook gebruik maken van onze voetenbadjes voor  € 5,00.

sticks_droom-b_b

Fietsen in Zuid-Limburg

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt automatisch aan het beklimmen van de vele Zuidlimburgse heuvels. Maar ook voor de recreatieve fietsers is de regio erg in trek bij liefhebbers. Denk aan de snelstromende beken en riviertjes, de prachtige vakwerkboerderijen en de bourgondische levensstijl en dorpjes van Limburg. Vraag ons voor meer informatie over de verschillende fietsroutes. Daarnaast kunnen we huurfietsen voor u reserveren (ook elektrische fietsen en mountainbikes). Ze worden bij u aan huis bezorgd en afgehaald.

Eten

Ontbijten kan in alle rust op uw eigen kamer, of op het gastenterras in de tuin. Als u dat wilt maken we voor u tegen een kleine vergoeding een lunchpakket klaar.

ontbijtdroom-b_b

Prijzen

De kamerprijzen van €85,00 voor 1 persoon en bij 2 personen  €99,00 per nacht. Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting en massage. Bekijk hier de actuele prijzen en beschikbaarheid. 

Prijzen massage: 30 minuten – € 30,00 en 60 minuten € 50,00,  stoelmassage € 25,00 en gebruik van voetenbadje € 5,00. (informatie of reservering bij John of Anneke)

Meer weten over wandel- en/of fietsroutes in Zuid-Limburg, de mooiste plekjes, restaurants, café’s en andere activiteiten? Bezoek eens een van onderstaande websites:

www.wandelgidszuidlimburg.com
www.vvvzuidlimburg.nl
www.eropuitinlimburg.com
www.vvvlimburg.nl/regio-vvvs/zuid-limbur