MENU

De Lucht Kamer

De lucht kamer ligt op de bovenverdieping aan de voorzijde van het huis, en heeft een weids uitzicht over de heuvels van bergdorpje Vijlen. Deze kamer is ook van alle gemakken voorzien; tv, eigen luxe douche, wastafel en toilet, boxspring, koffiezetapparaat, koelkast, waterkoker en gratis Wifi. Daarnaast is er een ruime zithoek waar u tot rust kunt komen na een wandeling, fietstocht of andere activiteit. De comfortabele bank kunt u uitklappen zodat er eventueel een derde persoon kan blijven slapen.

Activiteiten Zuid-Limburg

In het pittoreske Vijlen kunt u genieten van verschillende activiteiten. Vijlen is een levendig dorpje in Limburg met een tiental café’s en restaurants, een bakker, een buurtsuper en een heuse wijngaard. Tip! Neem eens een goed glas van onze eigen gemaakte ”bergdorpje wijn”. Vijlen ligt daarnaast vlakbij Vaals en het Drielandenpunt (ca. 5km), Valkenburg met zijn grotten (ca. 13 km), en Maastricht (ca. 20km). Aken in Duitsland is maar 9 km.

Wandelen in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is het ideale wandelgebied! Er zijn vele wandelroutes in de directe omgeving van bergdorpje Vijlen. Denk bijvoorbeeld aan de Vijlenerberg Kroegjesroutes, vertrekkend vanaf verschillende locaties. Wij vertellen u er graag meer over.

Fietsen in Zuid-Limburg

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt automatisch aan het beklimmen van de vele Zuidlimburgse heuvels. Maar ook voor de recreatieve fietsers is de regio erg in trek bij liefhebbers. Denk aan de snelstromende beken en riviertjes, de prachtige vakwerkboerderijen en de bourgondische levensstijl en dorpjes van Limburg. Vraag ons voor meer informatie over de verschillende fietsroutes. Daarnaast kunnen we huurfietsen voor u reserveren (ook elektrische fietsen en mountainbikes). Ze worden bij u aan huis bezorgd en afgehaald.

Eten

Ontbijten kan in alle rust op uw eigen kamer, of op het gastenterras in de tuin. Zo mogelijk met een vers eitje van onze eigen rondscharrelende kippen. Als u dat wilt maken we voor u tegen een kleine vergoeding een lunchpakket klaar.

Prijzen

Afhankelijk van de periode varieren de kamerprijzen van €75,00 tot €95,00. Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting en massage. Bekijk hier de actuele prijzen en beschikbaarheid. 

Voor wie tijdens het verblijf in B&B Droom extra wil relaxen: John is gediplomeerd masseur en, uiteraard wanneer hij aanwezig is, kan hij u op uw kamer een relaxte ontspannings- en/of hotstonemassage geven.

Prijzen massage: 30 minuten € 25,00 en 60 minuten € 45,00 en stoelmassage € 15,00. (Informatie of reserveringen bij John of Anneke.)

Meer weten over wandel- en/of fietsroutes in Zuid-Limburg, de mooiste plekjes, restaurants, café’s en andere activiteiten? Bezoek eens een van onderstaande websites:

www.wandelgidszuidlimburg.com
www.vvvzuidlimburg.nl
www.eropuitinlimburg.com
www.vvvlimburg.nl/regio-vvvs/zuid-limburg

Reserveren